Hálózati elérés probléma

Egyszer, 2-3-4 hete már volt egy ilyen érdekesség, miszerint a szerverhez tartozó 3 ip cím közül az egyik, a www-t is kiszolgáló 87.229.108.142 elérhetetlenné vált kifelé. Ez azért jópofa, mert felhívtam a szerverparkot és azt mondják, ők elérik az ip-t, mi meg pingelni sem tudjuk. A szerver tökéletesen működik, csak a hálózata szállt el valahol a polcok között. Várjuk most a válaszukat, de egyre inkább hajlok affelé, hogy szolgáltatót váltsunk.

Hírdetés

91 thoughts on “Hálózati elérés probléma

 1. Már csak az a kérdés, hogy ezzel a probléma meg lett-e oldva vagy sem.

 2. Reménykéjük ! mindenesetre ,ha van lengeségetek, tegyétek el magatokat holnapra.. Jó éjt.

 3. Úgy tűnik előjött megint a probléma.. 😦 Részvétem!

 4. Igen, én is úgy látom… már észrevettem, hogy amikor egy mangafejezetnél új oldalra lépnék, és semmi jele annak, hogy betöltené, már jön is egy sóhaj, és a tudat, hogy megint betojt a szerver… kezdem megszokni. 😀

 5. De, amúgy tiszta para, mert mindig a chat-en veszem észre mikor írni akarnék valamit. Mondom mi van, kiakasztottam? 😀

 6. Esetleg ha tudunk valamiben segíteni szóljatok bár nem hiszem 🙂 Max szorítunk, hogy végre jó legyen.. Kitartást srácok így késői órákban..

 7. Egy fenéket. Egy órát csücsült a gép úgy hogy le se szarták, aztán valahogy visszakapcsolt magától(?) és mi meg rendszergazdival azt hittük, hogy átrakták, de nem, akkor még hozzá se láttak. Na most, amikor újra elsötétült az oldal, akkor vették ki a helyéről és KEZDTÉK EL intézni az egészet.

 8. Nem sietik el a dolgot. Ahogy látom nem is nagyon akarnak titeket megtartani.

 9. Igaz a korább hozzá szólás, hogy nem igazán fogja zavarni őket ha leléptek onnan Viszont az igen Ha az animeaddicts oldalán leírjátok azt mennyire nem ferr és minőségi szolgáltató. Természetesen egy kioptimalizált oldalon a nevükkel. mivel magasabb a google értéketek így az ő nevére fogja felhozni … Bosszú szomjas vagyok néha. Természetesen ezt csak a szolgáltató leváltása után lehetséges. de megérdemelnék, azt menjenek jogi útra,
  bizonyítható az mennyire sok a szolgáltató felőli hiba százalék.

  • Ezt a jogi témát nem kéne feszegetni. Én is ezt tenném, de fordítva is elsülhet a dolog.

 10. Lehet nem sikerült értelmesre de majd beájulok sziasztok jó éjt!

 11. Nem tudom, hogy az éjszaka csináltatok-e valamit, de az oldal úgy 20-30 perce kb. 5-10 percre elérhetetlen volt, majd megint betöltött. Most ismét nem érhető el, de közben a már elindított 2 letöltés vígan jön le.
  Nem tudom, hogy ez hogy van megoldva, csak hát öhm na…

 12. Az pont azt jelenti, hogy semmit nem értünk el az egész gépáthelyezéssel és se nem a switch-csel volt a gond, se nem az utp kábellel. Ez nagyon-nagyon de nagyon nem jó hír. Köszi, hogy észrevetted, mi 1 után már elmentünk aludni.

 13. Kb. 20 perc után visszatért hajnalban, csak valamikor nekem is aludni kellett már, így utána nem figyeltem. De ezek szerint akkor csak látszat működés volt 😦

 14. Nem sokáig tartott. :S Nekem már vagy 1,5 órája nem jön be egyszer sem, ha ráfrissítek az oldalra. :/

 15. Megint elmentünk, folyamatosan telefonálgatunk a szerverparkba, és a rendszergazdánk is ügyködik. Most kértünk egy másik IP-t, arra rakjuk át a weboldalt. Ha ott működik és bejön az oldal, a 142-esen meg továbbra sem, akkor egyértelműen bizonyított lesz, hogy nem a géppel van a gond.

 16. Reméljük hogy jó lesz mert így ti se tudtok semmi mást csinálni.

 17. Nekem mostanában 1-2 napja , folyamatosan DNS Solution-t ír ki… kb minden 2x nyílik meg 1 nap az oldal…érdekes :O

 18. Szörnyű ez a kálvária. Bebizonyítottuk, hogy nem a géppel van a gond, hanem azzal az IP-vel, amin a weboldal működik. Kaptunk egy másik próba IP-t, átraktuk arra az oldalt (szét van esve, mint az állat, mert az összes js, csst, php-t a 142-esről hívná, ami ugye nem működik), és lám ott betöltött.

  Ezért most írtunk a szerverparknak, hogy haladéktalanul oldják meg a dolgot, mert náluk van a gond. És ha nem sikerül megoldaniuk, költöztetjük a gépet.

 19. Remélhetőleg elöl már össze kapják magukat,. ha nem ott kell hagyni őket a … ba. Csak az a kár hogy pont ilyenkor.

 20. Ma gyakorlatilag munkanap van, a domainabc-t viszont nem tudjuk elérni, hogy kérjük az új ip-re az átrakásunkat. Király. Ami azt jelenti, hogy ki tudja, mikor fognak dolgozni, lehet hogy két ünnep között sem…

 21. Ezért utálóm az ünnepeket, legtöbbször mindig ilyenkor történik valami kellemetlenen dolgok, Én olyan ünnepre nem nagyon emlékszem amikor nem lett volna valami. Mármint nem feltétlen itt, hanem pl nálunk otthon.

 22. Most megint elérhető az oldal. Megpróbálkozunk valamivel, hátha sikerül beazonosítani a problémát. Ez el fog tartani egy darabig, addig remélhetőleg nem száll el megint. Aztán meglátjuk. Közben meg megejtek egy telefont a reménybeli új szolgáltatóhoz. Idén nem szeretnék gépet költöztetni, de szvsz januárban meg fogjuk ejteni a dolgot.

 23. Sziasztok ! Most haldoklik megint sajna pár másodpercre visszajön aztán megint nem elérhető az oldal.

 24. Igen, sajnos mi is tapasztaltuk.
  Viszont közben felhívtuk a kiválasztott másik szerverparkot, mindent megérdeklődtünk, nagyon pozitívnak néz ki a dolog, úgyhogy két ünnep között bemegyünk hozzájuk pofavizitre, mert azért személyesen is látni szeretnénk, hova visszük a gépet.

 25. Reméljük a legjobbakat, hátha jobb lesz mint a mostani… 🙂 Bocsi a kérdésért, de megszeretném tudni, hogy egy ilyen szerverparknak mennyit kell fizetni /hó?

 26. Most 28ezret fizetünk havonta, a másik 33ezer lenne. De lehet, hogy velük is meg lehet beszélni majd egy 7ezer forintos reklámbannert, és akkor az lejönne a 33ezerből.

 27. Kitartást kívánok nektek! Sajnálom, hogy pont most ütött be a krach, ez tipikusan Morphy törvényeinek felel meg: Ami elromolhat, az el is romlik és pont akkor, amikor semmit nem tudsz kezdeni… Mindent bele!

 28. Az előbb megint jó volt az oldal, sikerült is pár feliratot leszednem, aztán megint feladta a harcot.

 29. Ez most olyan. mint a mesében. Hol volt hol nem volt!

 30. Nálam most tökéletesen működik az eredeti címen (OST, letöltés….).
  Remélem zökkenőmentes lesz a költözés és nem lesz több gond.
  Köszönjük a fáradalmaitokat és mindent bele!

 31. Mivel a DDos-os hoz nem tudok hozzá rakni… Ha kapod azt is tudod honnan ki lehet elméletben tiltani (vagy nem ? ) Reméljük a baromfi megunja a támadást ….

  • Csatlakozom a reménykedéshez! Csak lenne arca és neve a komának… -_-

 32. Ne félj olyan nem furdúlhat elő … fájna neki 🙂

  • Sajnos (hogy nem fordulhat elő)! A fájdalom (a támadó részére) számomra teljesen elfogadható lenne!!! 😛

Hozzászólások lezárva.