Bevetés indul

Nemsokára ülünk a kocsiba és megyünk az új tápért. A terv az, hogy 3 órakor indulunk itthonról, akkor olyan 4 óra körül (vagy később, ha nagy a dugó) leszünk a szerverparkban. Olyan 5 óra körül szeretnénk kész lenni a szereléssel, utána jön a tesztelés. Viszünk magunkkal laptopot, úgyhogy elképzelhető, hogy helyszíni tudósítást is kaptok majd.

Hírdetés

13 thoughts on “Bevetés indul

 1. Jár az agyunk ezerrel (mivel nem tudunk az AA-n tevékenykedni), így már elméletként az is felmerült, hogy a szombaton beépített számítógépvédő áramkör az, ami két alkalommal is lelőtte a szervert a táp hibás működését érzékelve. Ha ez a helyzet, az megmagyarázná, hogy az elmúlt hónapokban miért indult újra “magától” a szerver több ízben is, és hogy a szerverpark miért ragaszkodik hozzá, hogy náluk nem volt ezen időpontokban áramszünet.

 2. sok sikert, reméljük tényleg ez lesz a probléma!!

 3. A gépbe újra beköltözött az áram, most kezdjük a teszteket.

 4. Nah oldal már van csak BUGOS! Kitartás lányok, fiuk:)

 5. végre jó az oldal már nagyon hiányzott köszönöm és szerintem többek nevében is beszélhetek hogy köszönjük szépen a gyors munkátokat 🙂

 6. “Viszünk magunkkal laptopot, úgyhogy elképzelhető, hogy helyszíni tudósítást is kaptok majd.”

  Szellő István: hamarosan megkezdődik az AnimeAddicts szerverének a tápegység cserélje. Kapcsoljuk tudósítónkat a helyszínről, Szujó Zoltánt.

  Szujó Zoli: és akkor FFnF a fináléban bekötit a tápcsatlakozót Server-dono hátuljába, majd megnyomásra kerül a Power gomb. A masina rekord idő alatt kelt életre, aminek a győztesei a hostolt weboldal lelkes látogatói. Megkérem a verejtékben fürdő gép tulajdonosait, kérem nyilatkozzanak a fejleményekről.

  😀 😀 😀 😀

 7. Um…nem akarok akadékoskodni, de megint nem jön be az AA:S
  remélem csak egyedi hiba, de gondoltam jobb, ha szolok.

Hozzászólások lezárva.